God tømrer og snedker
med base i Køge

Ellebyg er din lokale tømrer og snedker med mere end 25 års erfaring,
hvoraf de 18 er som selvstændig i Køge området

 

Ellebyg er din lokale og rutineret tømrer og snedker med base i Køge. Vi tilbyder effektiv arbejdskraft på Midtsjælland og omegn. Vi tilbyder at være sin professionelle højre hånd, som kan levere et resultat i den bedste kvalitet. Vi imødekommer hver enkel kunde og laver skræddersyede løsninger.

Vores helt store kompetence må være, at vi altid tilbyder effektiv og nærværende arbejdskraft. Vi vægter nærvær og troværdighed, hvilket kommer til udtryk ved, at det altid er den samme mand, som er med dig lige fra det første håndtryk til det færdige resultat. Det er din sikkerhed.

Oplever du derfor at have behov for en arbejdsopgaver, der omhandler renovering, tilbygning eller nybyggeri, kan du derfor trygt tage kontakt. Vi ser frem til at lave individuelle løsningsforlag ud fra din situation, ønsker og behov. Det gælder private men også i erhvervsmæssige sammenhænge.

Henvend dig allerede i dag, hvis du har eventuelle spørgsmål eller behov for kompetent arbejdskraft. Uanset hvad er et opkald helt uforpligtende, og det samme gør sig gældende for et tilbud. Tag kontakt og hør meget mere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med.

Tag os med på råd til dit næste byggeprojekt - vi står klar til at vejlede

Lad Ellebyg vide, hvad du har af behov og ønsker. Vi mestrer opgaver i tømrerfaget og snedkerfaget. Det handler udelukkende om dine behov, som vi kan tilbyde at imødekomme ud fra vores ekspertise i feltet. Lyder det som noget for dig, kan du henvende dig allerede i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et godt råd og et løsningsforslag.

Vores anbefalinger

Ellebyg sætter den faglige stolthed i højsædet. Ellebyg sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste samt det giver robuste, naturlige og æstetiske overflader. Når dit hjem skal have nye rammer, står Ellebyg klar med rådgivning, projektering og et kvalitetshåndværk, der giver din bolig et unikt præg. Følgende leverandører anbefales af din professionelle fagmand – Ellebyg:

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi rådgiver og kommer gerne med et godt råd helt uforpligtende.
Vi ser frem til at høre om din opgave, og hvad vi eventuelt kan hjælpe dig i mål med.