Tid til et nyt køkken?

Vi renoverer og monterer ethvert køkken ud fra dine ønsker

Ellebyg kan stå for at klargøre og istandsætte dit næste køkken. Vi står altid klar, uanset om du har behov for en renovering, eller ønsker et nyt køkken fra bunden af. Vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, i nok boligens vigtigste rum. Vi har stor erfaring i køkkener, og vores mange års erfaring, er din sikkerhed for et resultat af den bedste kvalitet overhovedet. 

Køkkenet er et befærdet rum i den travle hverdag, og er b.la. mødestedet når der skal laves mad, spises morgenmad eller drikkes aftenkaffe. Uanset hvad, kan man ikke komme udenom, at et køkken bør være bygget af de bedste kvalitetsmaterialer. Du er sikret gode resultater, når der bygges af os. Vi ønsker til hver en tid at imødekomme vores kunders ønsker og behov. 

 

Vi vægter derfor dialog og service, som en meget vigtig del af byggeprocessen. Vores gode håndværk i kombination med de bedste kvalitetsmaterialer, har budt på skønne resultater gang på gang. Vi er yderst fleksible, og vi skræddersyer en løsning, som passer til netop din bolig. Har du behov for rådgivning, deler vi gerne ud af vores ekspertise i feltet.

Vi samarbejder i den forbindelse med en række af landets bedste køkkenleverandører. Det betyder, at du efter forespørgsel, kan få lige de materialer, du kan tænke dig. Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, imødekommer Ellebyg dine ideer og behov. Kontakt i dag!

 

det autentiske ved at benytte Træ som materiale

Ellebyg sætter en ære i at arbejde med træ. Træet er et naturligt produkt, som findes i mange varianter. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til selv de mest robuste, naturlige og æstetiske overflader. Har du behov for rådgivning, står vi klar til at vejlede ud fra vores ekspertise i alt slags træ. 

Vores leverandører

  • Svane Køkkenet
  • Tvis Køkkener

Vi samarbejder med en række underleverandører og herunder b.la. Svanekøkkenet:

''Køkkenet er centrum i mange boliger. I en tid, hvor køkkenet bruges til hyggeligt samvær med venner og familie skal køkkenet fungere. Nedenfor finder du et overblik over de forskellige køkken serier hos Svane Køkkenet. Vores ”køkken darlings” er opdelt i køkken serier og har deres egen unikke historie. Der er altid mulighed for at ”mixe & matche” imellem køkken serierne, så du derved kan skabe et personligt udtryk i køkkenet. Kig ind i galleriet, find din favorit og kom derefter hen i nærmeste Svane butik, hvor vores dygtige indretningskonsulenter er klar til at byde dig velkommen, høre om dine/jeres køkkenbehov og derefter give et bud på din/jeres køkken drøm.''

- Svankekøkkenet

Vi samarbejder med en række underleverandører og herunder b.la. Tvis Køkkener:

''Et Tvis køkken skal igennem op til 138 processer, før det er klart til dit hjem. Hele vejen sikrer erfarne fagfolk den høje kvalitet. De har hænderne i hver eneste lille detalje – om det gælder udvælgelse af finér, lakering af låger eller pudsning af bordplader. Og fordi vi laver det hele selv, ved vi, at dit køkken holder! Det ­moderne køkken fra Tvis holder til ethvert behov. Et køkken fra Tvis køkkener bliver lavet fra bunden på vores fabrik i Vestjylland – med den samme omhu, som vi har lavet køkken-løsninger til nordiske hjem siden 1952. Det er dansk kvalitet – i gode materialer og i stilrent dansk design.''

- Tvis Køkkener

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi rådgiver og kommer gerne med et godt råd helt uforpligtende.
Vi ser frem til at høre om din opgave, og hvad vi eventuelt kan hjælpe dig i mål med.