Gulve & Ny Trappe

Du har mange muligheder med træet som materiale

Gulve

Ellebyg har ekspertise i træet som materiale. Vi kan skifte, fornye og lave belægning af alle typer trægulve. Vi har de bedste underleverandører, som altid leverer træmaterialer efter forespørgsel. Ellebyg formår altid at skabe resultater, der stemmer overens med kundens behov. Træ er et materiale, som giver et hav af muligheder, når det kommer til udtryk og design.

Sagt med andre ord, kan du altså være sikker på, at vi formår at skabe flotte resultater med de rette redskaber, materialer og maskiner. Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun dine behov, der sætter grænser. Hvis du oplever behovet, tilbyder vi selvfølgelig at rådgive ud fra vores ekspertise.

Trapper

Ellebyg kan tilbyde at lave dig en ny trappe. Er den gamle slidt op, eller er det i forbindelse med nybyggeri? Uanset hvad der står til grunde for dit ønske om en ny trappe, kan vi tilbyde at imødekomme dine ideer. Vi forener godt håndværk med markedets bedste produkter. Vores underleverandører er din sikkerhed for et bredt udvalg af designs, farver og materialer. 

Du har mulighed for at sætte et helt unikt og personligt præg på din boligstil. Du kan være sikker på at finde en trappe, som passer til boligens udtryk. Der er mange muligheder for at skabe en personlig trappeløsning, og med vores ekspertise i feltet er du godt på vej. Har du brug for vejledning, kan du altid henvende dig helt uforpligtende. Kontakt os allerede i dag og hør mere.

DET AUTENTISKE VED AT BENYTTE TRÆ SOM MATERIALE

​Ellebyg sætter en ære i at arbejde med træ. Træet er et naturligt produkt, som findes i mange varianter. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til selv de mest robuste, naturlige og æstetiske overflader. Har du behov for rådgivning, står vi klar til at vejlede ud fra vores ekspertise i alt slags træ.

Vores leverandører af gulve & trapper

 • Moland
 • Wiking Gulve
 • Sindal trappen
 • Thy Trapper
 • Top Wood Trapper

Moland gulve møder du overalt. I store boligbyggerier, erhvervsbyggerier, forretninger, kulturhuse, institutioner og ikke mindst i private boliger. Kig dig omkring hos naboerne. Der er sikkert en eller flere, der har et Moland gulv.

Sortimentet er bredt, meget bredt og i konstant udvikling. Vi følger hele tiden trenden på boligområdet og de nyeste udviklinger inden for teknik og overfladebehandlinger.

Læg dit nye gulv nemt og hurtigt

Et af vore nye produkter er Molaloc, en ny type trægulv i lamelparket. Det lægges hurtigere end noget andet parketgulv.

Gulvet skal ikke limes, og selve samlingen foregår med et låsesystem i fer og not, hvor de enkelte brædder blot vippes på plads.

Dag til dag levering

Få tilsendt en prøve på trægulve, og benyt muligheden for at se og føle produktet - før du træffer dit valg af gulvbelægning.

Alle bestillinger der modtages hos Moland inden middag - og i praksis også lidt senere - er leveret over hele landet næste dag.

Plankegulv i højeste kvalitet

Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion.

Hos Wiking Gulve lægger vi vægt på det gode hånd­værk. Vi har eget savværk og produktion, hvor vi kombinerer tradition og erfaring med moderne viden og tek-nologi. Resultatet er smukke og stærke plankegulve, der er beregnet til at bruge til både hverdag og fest.

Håndplukket træ

Der er stor forskel på skovens træer. Derfor gør vi et stort nummer ud af at vælge de rigtige skovområder, og vi er selv med ude og finde og afmærke de træstammer, der egner sig bedst til plankegulve. Kun ved at håndplukke hver enkelt stamme kan vi sikre den optimale kvalitet i det færdige produkt.

At arbejde med træ handler også om respekt for naturen. Vi samarbejder udelukkende med seriøse skovbrug, der lever op til gældende regler for miljø og genplanting.

Respekten for træet går igen i hele vores behandling af træet – fra opsavning og tørring på vores eget savværk til selve produktionen på fabrikken i Jebjerg nord for Skive. At fremstille plankegulve er et håndværk, og vi bygger hele processen på årelang erfaring og tradition kombineret med den nyeste viden og teknologi.

Din personlige trappeløsning

Sindal Trappen ApS er kendetegnet af yderst høj kvalitet, veludført håndværk, hvor der aldrig er en opgave, der er for let.

Alle trappeløsninger er specialdesignede, udført præcis efter den individuelle bygnings krav, mål og selvfølgelig den arkitektoniske stil, hvor man aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Trapper

Vi fremstiller flere typer trapper som f.eks.

 • Ligeløbstrappe
 • Kvartsvingstrapper
 • Halvsvingstrapper
 • Hemsetrappe
Trin og håndlister

Sindal Trappen fremstiller trin i mange forskellige træsorter. Trinene kan overfladebehandles med forskellige former for overfladebehandlinger, som bl.a. lak, olier, maling og bejdsninger. Trinene kan ligeledes udformes med f.eks. ilagt sten/fliser så det matcher dit gulv.

De mange forskellige former for træ og behandling af trin, gør at der er mange anvendelsesmuligheder - også til dit hus. Som prikken over i'et leveres trappen med en håndliste.

Gelændere og balustre

Vi har gelændere og balustre i flere former og træsorter, og har du et specielt ønske til udformningen kan vi naturligvis finde en løsning til dig.

Lysninger og bundstykker

Og så er der vores nye tiltag med bundstykker og lysninger på mål
- færdigbehandlet efter kundernes ønsker og lige til at sætte ind.

Træsorter

Du kan vælge mellem flere forskellige træsorter til din trappe. F.eks. fører vi et udvalg i:

 • Ahorn
 • Ask
 • Bøg
 • Douglas
 • Fyr
 • Eg
 • Kirsebær
 • Jatoba
 • Merbau
 • Mahogni
 • Sort eg

Alt laves i specialmål, så det kan passe til dit hjem.

Fremhæv boligens stil

Håndværk med et stort H, har siden Thy Trappers trappeproduktion startede i 1975, været et nøgleord for Thy Trapper. Vi mener, at de bedste ressourcer vi kan lægge i vor produktion af trapper, er dygtige håndværkere, og råvarer i høj kvalitet.

Vi lagerfører alle gængse træsorter såsom Fyr, Bøg, Ask, Eg, Kirsebær, Sipo Maghoni, Douglas Gran, Merbau, Jatoba, Ahorn og Venge, men kan også levere andre træsorter.

Der er aldrig to trapper der er ens. Alle vore trapper er individuelt fremstillet til den enkelte kunde, og alle detaljer er gennemgået grundigt, før produktionen går i gang. Det er ofte de små detaljer som giver trappen det personlige præg.

Trappen bliver prøvesamlet her på fabrikken, så du altid er sikret et produkt, der er 100 % i orden.

Trapper er trapper
- indtil du har besøgt Top Wood trapper...

Med 40 års erfaring er en trappe fra Top Wood ved Mariager i dag indbegrebet af et godt gedigent håndværk med øje for finish og en høj kvalitet.

Ole Kristian Henriksen har siden firmaets start fremstillet trætrapper individuelt efter mål og kundernes ønsker.
Dansk produceret

Trapperne er Dansk produceret og fremstilles efter opgave til den enkelte kunde på vores eget værksted i Assens ved Mariagerfjord, alle trapper bliver prøvesamlet inden de overfladebehandles og emballeres til den færdige levering / montering hos kunden.

Vi fremstiller trapper i de fleste gense træsorter så som:

 • Fyr
 • Douglas
 • Ask
 • Eg
 • Bøg
 • Jatoba
 • Kirsebær
 • Mahogni
 • Merbau
 • Zebrano
 • Wenge

Ingen opgave er for lille og ingen for stor.

Så går du med trappetanker, så send en forespørgsel via Ellebyg så finder vi sammen den trappeløsning der passer dig og din bolig bedst.

Vi er medlem af DTK Dansk Trappe Kontrol.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi rådgiver og kommer gerne med et godt råd helt uforpligtende.
Vi ser frem til at høre om din opgave, og hvad vi eventuelt kan hjælpe dig i mål med.