Nybygninger og tilbygninger

Alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i Køge og omegn.

Vi kan tilbyde dig tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer. Skal du have nyt køkken eller badeværelse eksempelvis? Skal tagetagen indrettes eller bygges om? Mulighederne er uendelige, og det handler udelukkende om dine ønsker og behov. Du tilbydes den professionelle højre hånd, som kan varetage enhver opgave i dette felt. Skulle det hænde, at firmaet står uden for kompetencer for din opgave, kan du være sikker på, at vi kan henvise dig til relevante samarbejdspartnere. Vi har alt i underleverandører og samarbejdspartnere, som kan mestre din opgave til fuld tilfredshed. Din sikkerhed må være vores evne til at være med dig i hele processen. Din stemme er vigtig, og det er den samme mand, der er med dig i hele processen. Det gælder lige fra første håndtryk og udarbejdelse af forløbet til den sidste montering. Har du behov for at høre mere om dine muligheder, eller har du spørgsmål til processen, kan du altid henvende dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig i mål med!

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet!

Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Ellebyg. Ellebyg sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det mest robuste, naturlige og æstetiske overflader. Vi står klar med rådgivning til dit næste projekt.

Vores anbefalinger

Ellebyg sætter den faglige stolthed i højsædet. Ellebyg sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste samt det giver robuste, naturlige og æstetiske overflader. Når dit hjem skal have nye rammer, står Ellebyg klar med rådgivning, projektering og et kvalitetshåndværk, der giver din bolig et unikt præg. Følgende leverandører anbefales af din professionelle fagmand – Ellebyg:

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi rådgiver og kommer gerne med et godt råd helt uforpligtende.
Vi ser frem til at høre om din opgave, og hvad vi eventuelt kan hjælpe dig i mål med.