Karnapper & kviste

Karnapper på facader

Ellebyg tilbyder at udbygge din næste karnap. Karnappen er den lille tilbygning, som sidder på facaden. Vi er meget fleksible, og det handler udelukkende om dine ønsker. En karnap har flere fordele og blandt få af dem, kan du opnå bedre lysindfald og ekstra plads inde i boligen. Man kan lave karnapper i mange designs, som giver et visuelt og flot resultat.

Kviste på tagkonstruktioner

Ellebyg kan tilbyde at lave speciallavede og skræddersyede kviste til alle slags tagkonstruktioner. Det gør sig gældende, hvad end du bor i et moderne hus eller et landsbyhus med stråtag. Vi laver kviste af kvalitet, hvad end din løsning lyder på. Vi tilbyder at skræddersy en kvist, som rummer lige præcis de farver, de materialer og dét udtryk, som du ønsker. 

 

DET AUTENTISKE VED AT BENYTTE TRÆ SOM MATERIALE

​Ellebyg sætter en ære i at arbejde med træ. Træet er et naturligt produkt, som findes i mange varianter. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til selv de mest robuste, naturlige og æstetiske overflader. Har du behov for rådgivning, står vi klar til at vejlede ud fra vores ekspertise i alt slags træ.

Meget mere end en kvist

Quattro Færdigkvist og Ellebyg kan finde den helt rigtige kvistløsning til dig. Quattro Færdigkvist fremstiller enhver kvist til alle formål. Altid under ordnede forhold i moderne produktionslokaler. Det er en effektiv serieproduktion, der sikrer dig kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Se de mange løsninger på www.tagkviste.dk, og design selv dine kviste med vores simulatorprogram.

Få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi rådgiver og kommer gerne med et godt råd helt uforpligtende.
Vi ser frem til at høre om din opgave, og hvad vi eventuelt kan hjælpe dig i mål med.